Τουριστική σεζόν | Του Μ. Μαλαματένιου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Παριανοί και μη αφήνοντας πίσω μας την τουριστική σεζόν δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε. 

Το νέο αεροδρόμιο με τις όποιες ατέλειες του έδωσε μια πνοή στην αύξηση του τουριστικού προϊόντος αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. 

Χρειάζεται να αγωνιστούμε όλοι μαζί εμείς σαν δημοτική αρχή και όλοι εσείς οι εμπλεκόμενοι και μη με τον τουρισμό ο καθένας από το πόστο του με όποιον τρόπο για την τελειοποίηση της λειτουργίας του αεροδρομίου, να έχουμε πτήσεις κατευθείαν από το εξωτερικό, για την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Βόρεια Ελλάδα και ό,τι άλλο είναι εφικτό και θα συντελέσει στην ανάπτυξη του νησιού μας. 

Γνωστό σε όλους μας ότι υπάρχουν προβλήματα άλυτα με την υγεία, με την παιδεία, με το κυκλοφοριακό. Ο σωστός προγραμματισμός από εμάς σε συνδυασμό με τη δική σας υποστήριξη ακόμη και με την εποικοδομητική κριτική σας θα φέρουν το κατά δύναμη επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Η οικονομική κρίση - μάστιγα για τη χώρα μας, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων προς τους ΟΤΑ. Αυτό δυστυχώς δεν μας επιτρέπει να κινηθούμε όπως θα θέλαμε. Με τα λίγα πρέπει να γίνουν παρά πολλά… Παρ όλα αυτά με τι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, στόχος της παράταξης μας, του Δημάρχου μας και όλων εμάς είναι η καλυτέρευση της ζωής των πολιτών του υπέροχου νησιού που ζούμε!

Εμμανουήλ Μαλαματένιος