Ανακοίνωση δήμου Πάρου για τις εκδηλώσεις για την ανακύκλωση το Σάββατο 22/10/16

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του ανακήρυξε το 2016 ως έτος ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα Ξενοδοχείου «ΠΑΝΔΡΟΣΟΣ». 

Στην ημερίδα θα παραστούν και θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης καθώς και εκπρόσωποι από όλα τα συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων.

Η ημερίδα θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο την αναγκαιότητα και τα ωφελήματα από την ανακύκλωση των απορριμμάτων.

Θεωρούμε σημαντική τη συμμετοχή όλων των εκπροσώπων των μαζικών φορέων-συλλόγων του νησιού, των μαθητικών κοινοτήτων, του εμπορικού κόσμου και όποιου άλλου θα ήθελε να παρακολουθήσει την ημερίδα.

Με την ευκαιρία αυτής της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί το «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» το Σάββατο το μεσημέρι, από τις 12.00΄ έως τις 16.00΄ στην πλατεία Μαντούς Μαυρογένους.

Τα παιδιά μας θα μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθαίνοντας δημιουργικά για την ανακύκλωση.

Η ευθύνη μας για το μέλλον της Πάρου και των παιδιών μας επιβάλλει να δουλέψουμε όσο μπορούμε καλύτερα για να γίνει η ανακύκλωση των απορριμμάτων τρόπος ζωής.