Ακούει η ΔΕΗ Πάρου;

Από τον αναγνώστη μας κ. Αργύρη Χατζόπουλο από την Αλυκή, με τίτλο: «Ζούμε στην Πάρο της Ελλάδας και της Ευρώπης ή στα περίχωρα της Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας και της Αφρικής;», λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Το σίριαλ των διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζεται και εφέτος. Το πεπαλαιωμένο και πλημμελώς συντηρημένο δίκτυο της ΔΕΔΥΕ, αδυνατώντας να ανταπεξέλθει σε σχετικώς ήπια καιρικά φαινόμενα, ταλαιπωρεί  τους μόνιμους κατοίκους και μεταφέρει τους επισκέπτες σαν μαγική μηχανή του χρόνου, στην Πάρο του 1950.

Κατά τα άλλα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ είναι προσαυξημένοι κατά 100% για τα έξοδα τάχα συντήρησης δικτύου. Οι φιλότιμες προσπάθειες των τεχνικών των υφιστάμενων συνεργείων, δεν επαρκούν πια λόγω επέκτασης των οικισμών του νησιού, να καλύψουν την πολιτική της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης της διοίκησης.

Η υποστελέχωση των συνεργείων και η έλλειψη πρωτοκόλλου συντήρησης του δικτύου της ΔΕΗ σαμποτάρουν την προσπάθεια της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού και πρέπει όσο ακόμα είναι καιρός, κάποια αυτιά να τραβηχτούν».