Διανομή αύριο (Τετάρτη), κοτόπουλων σε δικαιούχους από την Περ. Ενότητα Πάρου

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και εταίρους τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πάρου διανομή νωπών προϊόντων (κοτόπουλα) στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, σε όσους είχαν υποβάλλει σχετικές αιτήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, στο Δήμο Πάρου και στο Δήμο Αντιπάρου και έχουν εγκριθεί.

Η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 02.11.16 και ώρα 10.00 - 12.00 από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου στην επιχείρηση: «Δημήτρη & Φλώρας Μαούνη», που βρίσκεται στον περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας Παροικίας Πάρου.

Επειδή το προϊόν είναι ευαίσθητο (φυλάσσεται στην παραπάνω επιχείρηση που διαθέτει επαγγελματικά ψυγεία) παρακαλούμε τους δικαιούχους να προσέλθουν την ακριβή ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί-ενημερωθεί- τηλεφωνικά από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Πάρου.

Όσα προϊόντα μείνουν αδιάθετα θα δοθούν την Τετάρτη το μεσημέρι (02.11.16) στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο «Παναγία Εκατονταπυλιανή».

Απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ, ενώ οι δικαιούχοι θα προσέρχονται κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποίησης από την υπηρεσία μας.

Ο Έπαρχος Πάρου - Αντιπάρου

Κων/νος Ν. Μπιζάς