Σοβαρή καταγγελία για "ακηδία" κατά των εργαζομένων στο Κ.Υ. Πάρου

Μία ανακοίνωση του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, που στάλθηκε όπου δει κατά το σύλλογο… ανάβει φωτιές, καθώς αφήνει σαφή αιχμή κατά των εργαζομένων στο Κ.Υ. Πάρου.

Στην ανακοίνωση, στην οποία δε δίνεται καμία άλλη εξήγηση, ο Ε.Σ. Πάρου-Αντιπάρου αφήνει «σκιές» για το ενδιαφέρον των εργαζόμενων στο Κ.Υ. Πάρου, δίχως να υπάρχει ακόμα καμία αντίδραση από εκείνους, για την ανακοίνωση των εμπόρων.

Άναυδη η τοπική κοινωνία γίνεται κοινωνός μίας διαμάχης μεταξύ προσωπικού Κ.Υ. και εμποροεπαγγελματικού συλλόγου, δίχως ουσιαστικά να έχει πληροφόρηση τι ακριβώς έχει συμβεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ε.Σ. Πάρου-Αντιπάρου.

«Προς: Κ.Υ Πάρου
  ΑΝ. ΕΠΙΣΤ. Δ/ΝΤΗ κ. Κυριαζάνο Νικόλαο

Σε απάντηση του έγγραφου που μας αποστείλατε με αριθμό πρωτοκόλλου 294/25-10-2016 σας ενημερώνουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με σκοπό του ΚΥ Πάρου διατέθηκε σε πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 900 ευρώ.

Παρά την απαξίωση των εργαζομένων του Κ.Υ Πάρου σε οποιαδήποτε εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την στήριξη του Κέντρου Υγείας, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου παραμένει στο πλευρό του προσωπικού άλλα και των ιατρών, για το καλό των πολιτών του τόπου μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση για να στηρίξουν το σκοπό αυτό. Εμείς θα παραμείνουμε αρωγοί σε ότι άλλο χρειαστείτε».