Δελτίο τύπου για επίσκεψη Κωβαίου στο Κ.Υ. Πάρου

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Επίσκεψη Δημάρχου στο Κέντρο Υγείας Πάρου
 
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Υγείας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ.  κ. Χαράλαμπο Μαλινδρέτο την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016 το Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. κ. Σπυρίδωνα Λάβδα και με την υπεύθυνη για την επιστημονική λειτουργία του Κ.Υ. κ. Ελισάβετ Κοκελίδου. 
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα  ζητήματα που αφορούν την λειτουργία και στελέχωση του Κ.Υ., καθώς και για την πορεία των εργασιών εξωραϊσμού και καθαριότητας του κτηρίου του Κέντρου Υγείας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου.
 
Ο Δήμαρχος Πάρου συνεχάρη τον κ. Λάβδα και την κ. Κοκελίδου για το σπουδαίο έργο που έχουν ήδη μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα επιδείξει καθώς και για την άψογη συνεργασία με τον Δήμο Πάρου.
 
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει και να συνδράμει στον μέγιστο δυνατό βαθμό στο έργο του Κέντρου Υγείας του νησιού μας, διότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η πρόσβαση σε αυτήν είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων».