Δράσεις της Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Πάρου-Αντιπάρου

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για δράσεις της τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων. Τα κύρια σημεία της ανακοίνωσης έχουν ως εξής:

«Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου πιστή στην υπόσχεσή της να είναι κοντά αλλά και μέσα στην κοινωνία πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις χριστουγεννιάτικες δράσεις αγάπης που σχεδίασε. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ξενοδοχείο Αργώ από φίλους και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου. Στη συνέχεια παραδόθηκαν στη «Στέγη Αγάπης» προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες στο νησί μας. Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και η επιτυχία του εγχειρήματος απέδειξε ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι υπεράνω πολιτικών πεποιθήσεων και ότι η ανθρωπιά είναι το σημαντικότερο εφόδιο για έναν καλύτερο κόσμο.

Στις 21 Δεκεμβρίου η Πρόεδρος και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. επισκέφθηκαν το γηροκομείο Πάρου, πρόσφεραν τρόφιμα για τους ηλικιωμένους και συνομίλησαν μαζί τους.

Οι Δράσεις αγάπης ολοκληρώθηκαν με τα βιβλία (λογοτεχνικά και βοηθήματα) που πρόσφεραν εκδοτικοί οίκοι και τα οποία θα δοθούν στο Γυμνάσιο και Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου προκειμένου να εμπλουτιστούν οι σχολικές Βιβλιοθήκες.

Σε αυτή τη μεγάλη προσφορά αγάπης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη, στους φίλους, στου συμπολίτες μας εκείνους που συνέτρεξαν στο σκοπό μας».

Τέλος στην ανακοίνωσή της η Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Πάρου-Αντιπάρου εκφράζει τις ευχαριστίες της σε πολιτευτές του νομού Κυκλάδων, για την υλική και ηθική τους αρωγή, όπως και σε ευγενικούς της χορηγούς.