Με επιτυχία η εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος Νάουσας

Η φετινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος Νάουσας είχε μεγάλη επιτυχία. Έγινε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του συγκροτήματος.

Το πρόγραμμα άρχισε με παρουσίαση του εορτασμού των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο από τις Φλ. Σκαραμακά και Ελ. Καϋμενάκη ενώ ακολούθησε ανάγνωση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού από τις Βασιλική Βεντουρή και Ελένη Παναγοπούλου. 

Στη συνέχεια έγινε απολογισμός δράσης για το 2016 του συγκροτήματος, της θεατρικής ομάδας και της χορωδίας Νάουσας με προβολή ανάλογου υλικού σε επιμέλεια της Μαργαρίτας Μαλαματένιου.

Η κορύφωσης της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης έγινε με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης στα αγγλικά, «Τhe Snow white and the seven dwarfs / Η Χιονάτη και η εφτά νάνοι» σε σκηνοθεσία Κέλλυς Δευτερίγου, ενώ έπαιξαν παιδιά του English Academy. 

Ήταν το πρώτο αγγλόφωνο θεατρικό έργο που παρουσιάστηκε στο νησί και ενθουσίασε το κοινό που το παρακολούθησε άνετα θαυμάζοντας τους μικρούς ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδωσαν εξαιρετικά τους ρόλους τους.

Η προβολή της Χριστουγεννιάτικης ταινίας «Ζήσε το παραμύθι» όπως και η προσφορά φαγητών και γλυκών ολοκλήρωσαν τη φετινή εκδήλωση στη Νάουσα μέσα σε κλίμα χαράς και ανταλλαγής ευχών για το 2017.