Δεν ήταν παράνομος δρόμος | Ήταν η γοργόνα η αδελφή του Μ. Αλέξανδρου!

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση παράνομης διάνοιξης δρόμου στο Λιαροκόπι, σε δημοτικό κτήμα που πρόκειται να αναγερθεί το γυμνάσιο Παροικιάς.

Ο δήμος Πάρου δεν έχει προβεί έως και αυτή τη στιγμή σε καμία νομική ενέργεια για να προασπίσει τα δικαιώματά του. Αντιθέτως ακούγονται ολοένα και περισσότεροι ψίθυροι από την Αγ. Άννα, στους οποίους (ψίθυρους), θέλουν να εμπλέξουν στην υπόθεση και άλλους δημοτικούς παράγοντες, κυρίως της αντιπολίτευσης!

Οι ανεπιβεβαίωτες διαρροές εμπλέκουν:

1) συμπολίτες μας ότι μπλοκάρουν «έργα» στο υπουργείο!

2) ότι το «κάρφωμα» για τη παρέμβαση των διωκτικών αρχών έγινε από δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης.

3) ότι γνώστες για την υπόθεση ήταν και επικεφαλής παρατάξεων!

4) εμπλοκή δημοτικών υπαλλήλων στην υπόθεση!

Τα αποστραγγιστικά έργα…

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στο δημαρχείο Πάρου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του συλλόγου γονέων γυμνασίου Παροικιάς -προς ενημέρωσή τους- για τη συνέχεια των προσπαθειών περί της κατασκευής του γυμνασίου στο Λιαροκόπι.

Οι γονείς -μεταξύ άλλων- ρωτούσαν για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Λιαροκόπι με την παράνομη διάνοιξη δρόμου στο χώρο που προγραμματίζεται η κατασκευή της σχολικής μονάδας.

Ενώ στην αρχή οι υπεύθυνοι του δήμου αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους, στη συνέχεια, έκπληκτοι οι γονείς, άκουσαν το αμίμητο: «πρόκειται για αποστραγγιστικά έργα που θα γίνονταν!».

Δ.Μ.Μ.

Υ.Γ. Περισσότερα στη συνέχεια…