Ο δήμος Πάρου σε φεστιβάλ γαστρονομίας

Ο Δήμος Πάρου συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στο 10ο Φεστιβάλ Κυκλαδίτικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», το οποίο έλαβε χώρα στην Σίφνο κατά το διάστημα 8-10 Σεπτεμβρίου 2016.  

Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος των Σχολικών Επίτροπων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας κυρίες Ιωάννα Μαλάμου, Άννα και Ελένη Βαβανού, οι οποίες παρουσίασαν και μαγείρεψαν παριανή γαλατόπιτα. Η παριανή γαλατόπιτα μαζί με τα υπόλοιπα τοπικά προϊόντα που προσέφεραν τα μέλη της παριανής αποστολής στους παρευρισκομένους απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές από όσους τα δοκίμασαν.

Ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί θερμά την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου, τους Γιώργο και Μανώλη Μωραΐτη, το αρτοποιείο «Ραγκούση», την  αρτοποιεία-κέτερινγκ «Αλιπράντης», την παραδοσιακή αρτοποιεία «Ο Ξυλόφουρνος», το ζαχαροπλαστείο «Χαμηλοθωρη» και την Κοιν. Σ. Επ. «Πάρια Γη» για την προσφορά προϊόντων. 

Τέλος, ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί τον Δήμο Σίφνου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου για την πρόσκληση, τη διοργάνωση και τη φιλοξενία.