Θετικοί αριθμοί στο νέο αεροδρόμιο Πάρου

Θετικοί είναι οι αριθμοί με την κίνηση των επιβατών στο νέο αεροδρόμιο Πάρου, καθώς εξυπηρετήθηκαν από αυτό τον Αύγουστο, 18.725 επιβάτες.

Οι αριθμοί αφίξεων των επιβατών δεν έχουν καμία σχέση με τους περσινούς στο παλιό αεροδρόμιο, όπου είχα αφιχθεί κατά τον Αύγουστο 2015 μόλις 6,159 επιβάτες. Θετικό ακόμα γεγονός για την αύξηση των επιβατών μέσω νέου αεροδρομίου Πάρου ήταν ότι προσφέρθηκαν από την «Olympic Air» 10.000 εισιτήρια με τιμή προσφοράς με 39 και 55 ευρώ από την Πάρο και την Αθήνα αντίστοιχα.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean και της Olympic Air, κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε: «Πρώτος μήνας λειτουργίας του νέου αεροδρομίου της Πάρου και ήδη έχουμε τριπλάσια κίνηση. Βλέπουμε ακόμη τα πρώτα μόνο δείγματα της προοπτικής του προορισμού.

Το 2017 με επαρκή χρόνο για προπωλήσεις και δια-συνδεσιμότητα με όλο το δίκτυο εξωτερικού της ΑEGEAN από την Αθήνα, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά. Η αποτελεσματική συνεργασία με την ΥΠΑ για την εκτέλεση του έργου του τερματικού σταθμού, με χρηματοδότηση και επίβλεψη της εταιρείας μας σε μόνο 102 ημέρες, αποδίδει ήδη σημαντικά. Είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε στην απελευθέρωση της αναπτυξιακής δυναμικής της Πάρου».

Επιπλέον ο κ. Γερογιάννης δήλωσε: «Κρίνοντας το καλοκαίρι του 2016 για όλο μας το δίκτυο, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα με αδύναμο Μάιο και κυρίως Ιούνιο που επηρέασαν αρνητικά την πορεία του πρώτου εξαμήνου, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είχαν ικανοποιητική πορεία σε πληρότητες και ανάπτυξη της κίνησης. Παράλληλα και η δυναμική των προ-κρατήσεων, για το κλείσιμο της σαιζόν, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου διαμορφώνεται θετικά τόσο σε παλιότερους, όσο και στους νέους προορισμούς του δικτύου μας».