Ποιες ώρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους αθλητικούς χώρους οι πολίτες της Πάρου

Ο αντιδήμαρχος Πάρου, κ. Μ. Μαλαματένιος, ήρθε σε συνεννόηση με τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, σχετικά με τις ώρες που θα μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις τους τα διάφορα τμήματά τους (ποδόσφαιρο, στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ).

Σημειώνουμε ότι οι αθλητικοί χώροι του δήμου Πάρου είναι υπό τη δικαιοδοσία πλέον του δήμου –με υπεύθυνο τον κ. Μαλαματένιο- και όχι της ΚΔΕΠΑΠ η οποία είχε τη διαχείριση μέχρι και προ ολίγου καιρού. Η ΚΔΕΠΑΠ θα είναι υπεύθυνη για τους αθλητικούς χώρους μόνο για την οργάνωση εκδηλώσεων και αυτό αφού πρώτα εισηγηθεί το θέμα.

Η λειτουργία των αγωνιστικών χώρων του νησιού μας βρίσκεται σε διαβούλευση και εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί. Λόγω της πίεσης που υπήρχε από τα παριανά σωματεία που μετέχουν σε επίσημα πρωταθλήματα, ύστερα από συνεννόηση καταρτίστηκε πρόγραμμα. Η εφημερίδα μας σας παρουσιάζει τις ώρες που το κοινό (ερασιτέχνες αθλητές) μπορούν να χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους στο νησί μας. Σημειώνουμε, ότι για ώρες κοινού πρέπει απαραίτητα να υπάρχει πρότερη συνεννόηση με την επιτροπή διαχείρισης των γηπέδων. Στόχος του προγράμματος και της υπεύθυνης διαχείρισης στους αθλητικούς χώρους είναι να αποφευχθεί η άναρχη δραστηριότητα που υπήρχε στο παρελθόν με αποτέλεσμα ζημίες στα γήπεδα ή και οχλήσεων σε μικρούς αθλητές σωματείων που έκαναν προπόνηση.

Το πρόγραμμα για το κοινό στους αθλητικούς χώρους που ανήκουν στο δήμο, έχει ως εξής:

Γήπεδο Μαρμάρων

Οι ώρες κοινού θα είναι 10.00-16.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα 16.00-17.00 αν δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Γήπεδο Μάρπησσας

Οι ώρες κοινού θα είναι 10.00-16.00 κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, από 10.00 έως 14.00 κάθε Τετάρτη και τα Σαββατοκύριακα 14.00-22.00 αν δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Δημοτικό Στάδιο Πάρου

Οι ώρες κοινού θα είναι 10.00-16.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα Σάββατα 13.00-22.00 και Κυριακή 14.00-18.00 αν δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Γήπεδο μπάσκετ Μάρπησσας

Οι ώρες κοινού θα είναι 10.00-15.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα 14.00-22.00 αν δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.