Ευχές και περπατήματα!

Ελάτε να περπατήσουμε την Κυριακή 15 Γενάρη 2017 στα υψίπεδα μεταξύ Προδρόμου (Δραουλά) και Λευκών, να κόψουμε την πίτα μας και να ευχηθούμε για μια καλύτερη χρονιά.

Μία σχετικά μέτριας δυσκολίας κυκλική διαδρομή, μήκους περίπου 10 χλμ, διάρκειας περίπου 4 ωρών, με υψομετρική διαφορά τα 250 μ. περίπου, σε μονοπάτια, χωματόδρομους και κακοτράχαλες πετρώδεις γιδόστρατες.

Ξεκινάμε, στις 10:30 από την πλατεία Προδρόμου (ταβέρνα Τσιτσάνη) και μέσω Βυζαντινού δρόμου ανηφορίζουμε προς τις "ράχες" της Αγ. Κυριακής για να καταλήξουμε στο ξωκλήσι του Αγ. Αρτεμίου με την υπέροχη θέα του στενού της Παροναξίας, για την κοπή της πίτας μας. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε προς το Αφκλάκι και επιστρέφουμε στον Πρόδρομο.

Θα χρειαστούμε οπωσδήποτε σχετικό χειμωνιάτικο εξοπλισμό (μποτάκια, αντιανεμικό, γάντια, σκουφί) νερό, πρόχειρο φαγητό (ξηροί καρποί, σοκολάτα, φρούτο).

Άτομα κάτω των 16 ετών δεκτά μόνο με συνοδό.

ΜΟΝΟ σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων θα υπάρξει αναβολή της πεζοπορίας και αυτό θα γίνει γνωστό εγκαίρως μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικής επαφής.
Για περισσότερες πληροφορίες στους Στρατή Παυλάκη 6971962097 ή Ανδρέα Ραγκούση 6936142253.