Θετικές εξελίξεις για το αεροδρόμιο Πάρου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όσο και από στελέχη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου Αντιπάρου, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για το κτιριακό ζήτημα του αεροδρομίου Πάρου και όχι μόνο.

Όπως έγραψε χθες το βράδυ και η «Δημοκρατική Πάρος» (ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ): «[…]Από αξιόπιστες  και διασταυρωμένες  πηγές της κυβέρνησης μας επιβεβαιώθηκε ότι τα κτήρια των μόνιμων  εγκαταστάσεων του Νέου Αεροδρόμιου της Πάρου συνολικού εμβαδού  5.000 m2,  σύντομα θα είναι μια πραγματικότητα καθώς έχει  βρεθεί και τρόπος χρηματοδότησης. Επίσης, σημαντικές θα είναι και οι εξελίξεις και για τον διάδρομο… Αναμένουμε  επίσημες  ανακοινώσεις...

Και βέβαια ένα τέτοιο έργο και αυτής της διάστασης δε γίνεται να είναι έτοιμο το καλοκαίρι… και πρέπει να δοθεί άμεσα λύση με μια δεύτερη αίθουσα στο υπάρχον κτήριο. Το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Δεκαπέντε μήνες από τα εγκαίνια του Νέου Αεροδρομίου της Πάρου και ήταν υπεραρκετοί για να συνειδητοποιήσουμε όλοι το ρόλο που μπορεί να παίξει το Αεροδρόμιο της Πάρου για την οικονομία του νησιού (…)».