Η πρέσβειρα της Αυστρίας στο δημαρχείο Πάρου

Την πρέσβειρα της Αυστρίας, Andrea Ikic-Böhm, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, στο γραφείο του, ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.
 
Ο κ. δήμαρχος καλωσορίζοντας την πρέσβειρα στην Πάρο, τόνισε τις καλές σχέσεις των δύο χωρών, αλλά και την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί σε αρκετούς τομείς.
 
Η κ. πρέσβειρα αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή ανέφερε ότι η Πάρος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Αυστριακών, καθώς και μόνιμος τόπος διαμονής για ορισμένους εξ’ αυτών, και αυτός είναι άλλωστε ο κύριος λόγος επίσκεψής της στο νησί.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στη δυνατότητα διοργάνωσης από κοινού εκδηλώσεων και δράσεων που θα προάγουν τον πολιτιστικό διάλογο μεταξύ των δυο λαών.
 
Ο δήμαρχος Πάρου αφού ευχαρίστησε την κ. πρέσβειρα για την τιμή της επισκέψεώς της, δήλωσε: «Η σημερινή συνάντηση ας αποτελέσει την απαρχή μιας φιλίας και συνεργασίας χτίζοντας γερές γέφυρες επικοινωνίας και πολιτισμού».