Η πολιτική ψηφοθηρίας Κωβαίου με τους επαγγελματίες βλάπτει την τσέπη των δημοτών!

Βροχή αναμένονται τα πρόστιμα από την Πολεοδομία προς το δήμο Πάρου, αν ο τελευταίος δεν κάνει παρέμβαση στις αυθαίρετες κατασκευές στους κοινόχρηστους χώρους.

Σημειώνουμε ότι για τον χαρακτηρισμό κατασκευής ως αυθαίρετης και κατεδαφιστέας και την επιβολή των κατά νόμο προστίμων με έκθεση αυτοψίας, αρκεί η διαπίστωση ότι η κατασκευή εκτελέσθηκε χωρίς να έχει προηγουμένως εκδοθεί οικοδομική άδεια ή καθ’ υπέρβαση εκδοθείσης αδείας χωρίς να απαιτείται και η διαπίστωση ότι πρόκειται για κατασκευή με την οποία παραβιάζονται πολεοδομικές διατάξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο δήμος Πάρου δέχθηκε πρόστιμο από την Πολεοδομία για αυθαίρετη κατασκευή σε κτίριο ιδιοκτησίας του στην Παροικιά, ενώ αναμένονται και άλλα για παρόμοιες περιπτώσεις.

Τέλος, η πολιτική «χαϊδέματος» του δήμου Πάρου προς τις επιχειρήσεις που αυθαιρετούν σε κοινόχρηστους χώρους σε βάρος του κοινωνικού συνόλου της Πάρου, δεν μπορεί να οδηγήσει τους πολίτες του νησιού μας να ματώσουν οικονομικά, μέσω της αφαίρεσης χρημάτων από τον προϋπολογισμό του Δήμου, προκειμένου η δημοτική αρχή να συνεχίζει την πολιτική ψηφοθηρίας με τους επαγγελματίες.

Δ.Μ.Μ.