Ο Κ. Μπιζάς προτείνεται από τον κ. Χατζημάρκο για πρόεδρος του Περ. Συμβουλίου Ν. Αιγαίου!

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να εκλέξει νέο πρόεδρο του Σώματος, μετά την αποδοχή παραίτησης του σημερινού προέδρου, Θωμά Σωτρίλλη.

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εκλογή νέου προέδρου, θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «ΕΡΜΗΣ» στην Ερμούπολη Σύρου και ώρα 14:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «F», ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, θέλει να αναλάβει την προεδρία του συμβουλίου άτομο που έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής και εξωστρέφειας, ενώ συγχρόνως έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις στον τομέα του.

Ο κ. Χατζημάρκος, πρόκειται να προτείνει για τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου, Κώστα Μπιζά.

Σημειώνουμε ότι ο κ. Κ. Μπιζάς, είχε πετύχει κατά τις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές τη μεγαλύτερη ποσοστιαία νίκη στον συνδυασμό του, σε ό,τι αφορά τους προσωπικούς του ψήφους.

Η πρόταση του κ. Χατζημάρκου για τον κ. Κ. Μπιζά, είναι ιδιαιτέρως τιμητική για το νησί μας, αφού ουδέποτε στο παρελθόν είχαμε Παριανό σύμβουλο σε τόσο υψηλή θέση σε επίπεδο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τέλος, σε επικοινωνία του «F», με τον έπαρχο Πάρου, Κ. Μπιζά, για να μας επιβεβαιώσει την παραπάτω πληροφορία, ο ίδιος δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση και μας απάντησε ότι θα κάνει επίσημη δήλωση τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, μετά τη συνεδρίαση για την ανάδειξη νέου προέδρου.