Συμμετοχή δήμου Πάρου στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου

Ο δήμος Πάρου έλαβε μέρος στη διεθνή έκθεση τουρισμού «ΙΤΒ 2017», στο Βερολίνο, η οποία πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο «Berlin ExpoCenter City», από 8 έως 12 Μαρτίου 2017. 

Η Πάρος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μαζί με άλλα νησιά του Ν. Αιγαίου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου από τη δημοτική αρχή Πάρου: «[…] Η δυνατή και πρωτότυπη καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανακήρυξής της σε Γαστρονομική Περιφέρεια Ευρώπης 2019, συνεχίστηκε και στο Βερολίνο στρέφοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον στα νησιά της περιφέρειας μας. Το stand της Πάρου όπως και ολόκληρη η έκθεση σημείωσε μεγάλη επισκεψιμότητα και τα μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2017 ήταν ενθαρρυντικά».

Σημειώνουμε ότι όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες τουρισμού και δημοσιογράφους για την προβολή και προώθηση της Πάρου ως τουριστικό προορισμό εναλλακτικού, περιπατητικού και θαλάσσιου τουρισμού, κρυφών αποδράσεων, εστιάζοντας στην πολιτιστική κληρονομιά, στην ιστορία και στην απαράμιλλη φυσική ομορφιά καθώς και στην παριανή φιλοξενία.

Τέλος, τον δήμο εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης δήμου Πάρου και η σύμβουλος δημάρχου, Ελένη Τριπολιτσιώτη.