Αθλητές του ΝΟΠ σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Στον αγώνα «Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου 2017» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης στις 17-19/03 συμμετείχαν τρεις αθλητές του ΝΟΠ στην κατηγορία των Optimist.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομίλων, οι Παριανοί αθλητές φιλοξενήθηκαν στον Ν.Ο.Θ. και οι διοργανωτές παρείχαν σκάφη και υλικά για να μπορέσουν να αγωνιστούν. 

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τρεις ιστιοδρομίες αφού ο άνεμος την δεύτερη ημέρα των αγώνων δεν ήταν δυνατός. Οι αθλητές του ΝΟΠ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας τη σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους παράγοντες και προπονητές στον όμιλο.

Επιστροφή στα μετάλλια (το 4ο σε επίσημους διασυλλογικούς αγώνες φέτος) και μάλιστα με ένα ακόμη χρυσό για την Θεοδώρα Δαφερέρα η οποία κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία κορασίδων και την 3η στα κορίτσια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανάμεσα σε 60 περίπου συμμετοχές:
- Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης: 7η θέση στη γενική κατάταξη και 6η στην κατηγόρια αγοριών.
- Θεοδώρα Δαφερέρα: 9η θέση στη γενική κατάταξη, 3η θέση στην κατηγορία γυναικών και 1η θέση στην κατηγορία κορασίδων.
- Γρηγόρης Ανδρεάδης: 12η θέση στη γενική κατάταξη και 8η στην κατηγορία αγοριών.

Τέλος, σε σχετική ανακοίνωση του ΝΟΠ σημειώνεται: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για την άριστη και ζεστή φιλοξενία του. Ευχαριστίες στους προπονητές αλλά και τις οικογένειες των αθλητών που φιλοξένησαν και αγκάλιασαν τους μικρούς μας αθλητές».