Ανακοίνωση δήμου Πάρου για AIRBNB

Ο Δήμος Πάρου κατά τη διάρκεια των επαφών στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο (8-12/03/2017) είχε εκτενή συζήτηση με τον κ. Δημήτρη Πρωτόπαπα Διευθυντή της AIRBNB για την Ελλάδα.
 
Στην συζήτηση που είχαν με τον Αντιδήμαρχο Πάρου εξασφαλίστηκε ειδική διαδικασία εγγραφής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδας για όσους επιθυμούν να προβληθούν μέσα από αυτήν (επιχειρήσεις και ιδιώτες).
 
Με την χρήση του παρακάτω συνδέσμου airbnb.com/setke προσφέρονται όλα τα πλεονεκτήματα account manager με δυνατότητα υποστήριξης και βοήθειας για την δημιουργία ενός επιτυχημένου προφίλ. Η παραπάνω δυνατότητα δεν προσφέρεται μέσω της κοινής διαδικασίας εγγραφής και προσφέρεται αποκλειστικά στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας με την εταιρεία για την Πάρο αλλά και την Αντίπαρο όπως ζητήσαμε.
 
Η Πάρος βρίσκεται 5η στην κατάταξη της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε όλη την Ελλάδα, μετά από την Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο και Ρόδο τόσο σε αριθμό διανυκτερεύσεων όσο και αξιών.
 
Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού Ανάπτυξης συνεχίζουν τις δράσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή της Πάρου μας με στόχο την περαιτέρω τουριστική και οικονομική της ανάπτυξη.