Ο Ν.Ο. Αντιπάρου σε αγώνες περιφερειακού πρωταθλήματος στην Κω

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες, και κόντρα στο αρνητικό κλίμα της χώρας μας καταφέρνει και κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλους σχεδόν τους επίσημους αγώνες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
            
Με αποστολή 9 αθλητών συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου οptimist και laser νήσων Ν. Αιγαίου και Κρήτης που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κω στο λιμάνι του νησιού της Κω στις 23/03 – 27/03/2017.     

Την αποστολή συνόδευσαν ο Πρόεδρος κ. Φαρούπος Ιωάννης και μέλη του Δ.Σ. Οι πολλαπλές εναλλαγές των ανέμων το τριήμερο των αγώνων δυσκόλεψαν τους μικρούς αθλητές μας. Στους αγώνες συμμετείχαν 14 συνολικά όμιλοι, 114 αθλητές/τριες στην κατηγορία optimist και 46 στην κατηγορία laser.
            
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα  των αγώνων 4 αθλητές του ομίλου μας θα δώσουν το παρών στους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές Ομάδες optimist & laser που θα διεξαχθούν στο Φαληρικό Δέλτα τον επόμενο μήνα. Την πρόκριση πήραν οι: ΜΠΡΟΥΣΗΣ ΒΙΚΤΩΡ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΚΙΑΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
 
Η κατάταξη των αποτελεσμάτων για τους αθλητές του ομίλου είναι:
 
OPTIMIST
ΜΠΡΟΥΣΗΣ ΒΙΚΤΩΡ 4ος γενική 3ος αγόρια
ΠΑΛAIΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 14ος γενική 11ος αγόρια
ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 22ος γενική 15ος αγόρια
ΦΑΡΟΥΠΟΥ ΜΑΡΙΑ 43η γενική 15η κορίτσια 
ΜΑΡΙΝΑΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 53η γενική 5η 11χρονα κορίτσια
ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ  75ος γενική 18ος αγόρια
 
LASER
ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 8ος γενική 5ος αγόρια
ΣΚΙΑΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 14η γενική 4η κορίτσια
 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/ τριες του ομίλου, καθώς και στον προπονητή του ιστιοπλοϊκού τμήματος κ. Βλασσόπουλο Μάρκελλο για την ποιοτική δουλειά που προσφέρει με αποτέλεσμα να μπορέσει η Αντίπαρος να εκπροσωπηθεί σε Πανελλήνιο επίπεδο, αγώνων πρόκρισης Εθνικών Ομάδων.