Μια μόνο λέξη... για τα παλικάρια με τα μπλε. ΣΕΒΑΣΜΟΣ~

Το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ! Πήραν σβάρνα την Λιθουανία και ανέβασαν την «επίσημη αγαπημένη» στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης… Μέχρι τον επόμενο αγώνα φυσικά.

Τα παλικάρια με τα μπλε αντί να έχουν, αν όχι την αγάπη μας, τουλάχιστον τον σεβασμό μας, εισέπραξαν – από ειδικούς η μη - την λοιδορία και τον χλευασμό για τις κακές αρχικές τους εμφανίσεις.

Για όσους αγαπούν και γνωρίζουν το μπάσκετ ξέρουν πολύ καλά ότι η ψυχολογία είναι το άλφα και το ωμέγα. Και τώρα τα παλικάρια με τα μπλε έχουν την ψυχολογία που έψαχναν. Τώρα μπορούν να αποδείξουν στο παρκέ αυτό που πραγματικά αξίζουν. Αυτό που πραγματικά είναι.

Την επόμενη Τετάρτη λοιπόν άλλος ένας τελικός. Τον αντίπαλο θα τον γνωρίζουμε απόψε το βράδυ. Κροατία ή Ρωσία. Σημασία δεν έχει αν τα παλικάρια με τα μπλε χάσουν. Σημασία έχει να παίξουν αυτό που ξέρουν και με τα μάτια τους να βγάζουν σπίθες. Όταν το εγώ υποτάσσεται στο εμείς φέρνει επιτυχίες.

Άλλωστε, και μετά την Τετάρτη, τα παλικάρια με τα μπλε θα είναι εδώ. Το ελληνικό μπάσκετ είχε, έχει και θα έχει συνέχεια…

Από καρδιάς ευχόμαστε στα παλικάρια με τα μπλε το ταξίδι τους στην Πόλη να παραταθεί και στο τέλος το κάτι τις να υψωθεί…

Γιατί όχι;

Ο ΛΑϊκΟΣ