Ο σύλλογος γυναικών Νάουσας για το γαστρονομικό φεστιβάλ της Σίφνου

Για 11η χρονιά μέλη του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, με τη συνοδεία, για πρώτη φορά, και μίας ομάδας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου, εκπροσώπησαν την Πάρο στο 11ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές", που διοργανώθηκε στη Σίφνο το διάστημα από 7-9 Σεπτεμβρίου 2017. 

Το Δήμο Πάρου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κυρία Δώρα Σαρρή.

Η αποστολή άνοιξε τόσο μαγειρικά, (με την παρουσίαση της συνταγής για την πετιμεζόπιτα), όσο και χορευτικά, (με χορούς και σκοπούς από την Πάρο φυσικά), το φεστιβάλ την πρώτη του κιόλας μέρα. 

Τη δεύτερη ημέρα έγινε παρουσίαση των τυριών του νησιού, ενώ όλες τις μέρες όλα τα μέλη της αποστολής βοήθησαν τόσο στο στήσιμο και τη λειτουργία του περιπτέρου της Πάρου, όσο και στην διαφήμιση του νησιού μας, κάνοντας επαφές με τις αποστολές των άλλων συμμετοχών, (ελληνικών και ξένων), αλλά και τους αλλοδαπούς επισκέπτες, οι οποίοι ζήτησαν πληροφορίες για την Πάρο και τα προϊόντα της. Επίσης έδωσαν συνεντεύξεις στα Μ.Μ.Ε. που κάλυπταν το φεστιβάλ. 

Κατά γενική ομολογία η αποστολή της Πάρου ήταν η καλύτερη που έχει εκπροσωπήσει το νησί, αλλά και απ τις καλύτερες του φεστιβάλ.

Τα μέλη της αποστολής ευχαριστούν τους διοργανωτές για τη ζεστή υποδοχή και φιλοξενία, τους επαγγελματίες για τα προϊόντα που διέθεσαν ώστε να είναι πλούσια τα κεράσματα, κι όλους εκείνους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού και στην παρουσία του νησιού μας σε ένα ακόμα Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας. 

Για το Δ.Σ. 
Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου
Και Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου
Ανθούλα Θεοδωράκου