Εκλογές στους Φιλόζωους Εθελοντές Πάρου

Εκλογές στο Σύλλογο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου»
Η συμμετοχή σας θα αλλάξει το μέλλον των ζώων στο νησί μας
Κυριακή 27 Μαΐου 12.00- 16.30 στο Open Garden -Nάουσα

Οι ΦΕΠ έχουμε 4 χρόνια δράσης και ένα όραμα. Όχι αδέσποτα και κακοποιημένα ζώα στο νησί μας. Μια καλύτερη ζωή αξίζει σε όλα τα πλάσματα του πλανήτη.

Οι 3 άξονες δράσης μας είναι:
Στειρώσεις  /εκπαίδευση και ενημέρωση / συστάσεις και καταγγελίες

Το 70% των αδέσποτων προέρχεται από τα δεσποζόμενα ζώα. Για να στειρώνονται συστηματικά τα κατοικίδια αδέσποτα και μη, δημιουργήσαμε και λειτουργεί καθημερινά στη Νάουσα το Κτηνιατρείο μας. 

Ένα πρωτοπόρο και μοναδικό έργο πανελλαδικά που έγινε αποκλειστικά από δωρεές και εθελοντική εργασία. 

Το κτηνιατρείο ΦΕΠ δέχεται και προσφέρει υπηρεσίες σε ΟΛΑ τα κατοικίδια ζώα- όχι μόνο τα αδέσποτα. Όμως τα έσοδά του προορίζονται αποκλειστικά για την περίθαλψη των αδέσποτων. 

- Στόχος του Κτηνιατρείου μας είναι να μπορούμε να στειρώνουμε τα «ημι- δεσποζόμενα» ζώα που είναι αλυσοδεμένα στα χωράφια,  που γεννάνε ανεξέλεγκτα και βρίσκουμε τα κουτάβια τους στους κάδους.

- Στόχος του Κτηνιατρείου μας είναι να μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες με συμβολική τιμή ή και δωρεάν στους σκύλους και γάτες των ασθενών οικονομικά ομάδων. 

- Στόχος του είναι οι καλές και προσιτές οικονομικά υπηρεσίες στα δεσποζόμενα ζώα ώστε να μπορούμε να φροντίζουμε τα αδέσποτα. 

Δυστυχώς στη συνείδηση των πολιτών κυριαρχεί η λανθασμένη αντίληψη ότι  «καλός φιλοζωικός σύλλογος» είναι αυτός που περισυλλέγει ζώα και εκτελεί τα καθήκοντα του «μπόγια». 

Η περισυλλογή των ζώων χωρίς που κάποιοι εγκαταλείπουν συστηματικά  -χωρίς άλλες δράσεις - δεν μειώνει τα αδέσποτα. 

Είμαστε ΟΛΟΙ  εθελοντές που ουσιαστικά υποκαθιστούμε την πολιτεία χωρίς βοήθεια από αυτήν, σε αντίξοες συνθήκες και δεν είναι υποχρέωσή μας η περισυλλογή των αδέσποτων. Απαιτείστε από τους υπεύθυνους αυτό το έργο που σύμφωνα με το Νόμο είναι ο Δήμος.

Στις 27 Μαΐου έχουμε εκλογές. Χρειαζόμαστε όλους σας, χρειαζόμαστε μια μεγάλη ομάδα για  να ΔΙΟΙΚΕΙ: να οργανώνει δράσεις, να διεκδικεί, να συντονίζει και να καθοδηγεί τους εθελοντές, να προωθεί την ενεργό συμμετοχή, να κινητοποιεί τις αρχές, να καταγγέλλει τους βασανιστές των ζώων. 

Η συμμετοχή σας στις εκλογές μας - είτε στην διοικητική ομάδα είτε με την ψήφο σας - θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Garden Party με μπουφέ – κρασί και κάλπη 
Κυριακή 27 Μαΐου 2018 – 12μ με 16.30 στο OPEN GARDEN Restaurant στη Νάουσα.
Τηλ. 22840- 55055 ή 6940866215