Δράσεις του συλλόγου γυναικών Νάουσας

Με επιτυχία δόθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Μπακαλόγατος» (Αρχικός τίτλος: «Της κακομοίρας»), από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου γυναικών Νάουσας. Οι παραστάσεις ανέβηκαν στην αίθουσα του ΑΜΕΣ «Νηρέας» στη Νάουσα και στον Πολυχώρο του ΕΠΑΛ στην Παροικιά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γυναικών Νάουσας ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν να στηθεί και να ανεβεί αυτή η απαιτητική θεατρική παράσταση: τον σκηνοθέτη, Γιώργο Γεμελιάρη και τους ηθοποιούς, αλλά και τους ανθρώπους πίσω από τη σκηνή, τη σκηνογράφο, Σμαράγδα Κανάρη, τον κ. Μιχάλη Θεοδωράκο για τις φωτογραφίες, τους τεχνικούς, τους χορηγούς και όλους τους θεατές που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Γιορτή της Μητέρας

Ο σύλλογος γυναικών Νάουσας διοργανώνει εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στις 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Νάουσας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και συμμετέχουν: θεατρική ομάδα Ε1 τμήματος δημοτικού σχολείου Νάουσας, θεατρική ομάδα του ΑΜΕΣ «Νηρέας». Ομιλητές θα είναι: Κων/να Αδρεάκου, Ασπασία Κωβαίου και Γιάννης Χριστοφορίδης

Γενική συνέλευση

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στις 18:00 στην αίθουσα τέχνης Αγίου Αθανασίου στη Νάουσα, θα διεξαχθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ,, ελεγκτικής επιτροπής και εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι κόρες των Κυκλάδων», για τη διετία 2018-2020.

κυρίες επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να το δηλώσουν έως και τις 17/5/18 στα τηλέφωνα: 22840 51402 (Ελευθερία Μπαρμπαρίγου) και 22840 51535 (Μαργαρίτα Σπύρου). Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου γυναικών: «[…] Η ανανέωση στη σύνθεση των οργάνων διοίκησης του συλλόγου μας είναι το ζητούμενο!».