Εκδήλωση στην Πάρο για το ρόλο της μητέρας στην οικογένεια

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πάρου, μία ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση στα πλαίσια της Χάρτας Ισότητας.

Η Τένια Μακρή,  η γνωστή σε όλους οικογενειακή σύμβουλος, ειδική σε θέματα σχέσεων και κυρίως συγγραφέας best sellers αφιερωμένα στην οικογένεια, μας μίλησε για την πιο σημαντική σχέση στη ζωή ενός ανθρώπου, την σχέση Μητέρας – Παιδιού, μία σχέση αγάπης, φροντίδας και τρυφερότητας αλλά συγχρόνως μία περίπλοκη σχέση εντάσεων και συγκρούσεων και πώς μπορούμε να βάλουμε αυτή την σχέση σε μια εποικοδομητική και υγιή βάση.

Η ατμόσφαιρά ήταν συγκινησιακά φορτισμένη, καθώς η ανάπτυξη του θέματος και η παρουσίασή του άγγιξε βαθύτατα τους παρευρισκόμενους ενώ μετά την ομιλία ακολούθησε διάλογος με το κοινό στο οποίο η κα Τένια Μακρή έδωσε συμβουλές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε και μας τίμησε με τη συμμετοχή του. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη φίλη Τένια Μακρή, που απέδειξε με την παρουσία της εδώ, την αγάπη της για το νησί μας και τους ανθρώπους του.

Η Αντιδήμαρχος Πάρου
Δώρα Σαρρή - Παπακυρίλλου