Τζάμπα μάγκας ο κ. Κωβαίος!

Στις 14/6/2018 ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, σε προσωπική ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε μεταξύ άλλων ότι: «[…] Όλα αυτά τα χρόνια, έχω αφήσει τους «εργολάβους», κάθε είδους, μακριά και έξω από το γραφείο μου. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η στάση μου ενοχλεί κάποιους, όμως κάποτε έπρεπε να μπει ένα τέλος στο «πάρτι» που έχει κοστίσει ακριβά στους Παριανούς Πολίτες στο παρελθόν και το οποίο μας έφερε στα πρόθυρα ηθικής χρεωκοπίας (…)».

Ο «F» την αμέσως επόμενη ημέρα (15/6/2018) σε ανάρτησή του έγραψε ότι όποια στοιχεία έχει ο κ. Κωβαίος πρέπει να τα πάει και να τα καταθέσει στον εισαγγελέα.

Χθες (21/6/2018), η «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον», σε ανακοίνωσή της ζήτησε από τον κ. Κωβαίο άμεσα να καλέσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, για να διαπιστωθούν οι ισχυρισμοί του για το θέμα.

Επίσης, η μείζων αντιπολίτευση σχολίασε για τον κ. Κωβαίο: «[…] έχεις αρχίσει να γίνεσαι τοξικός, και δεν πρέπει, στο βωμό μιας χούφτας ψήφων, να θυσιάζεις αρχές και αξίες, να λασπολογείς και να συκοφαντείς πρώην συνεργάτες σου. Το να δηλητηριάζεις το τοπικό πολιτικό σκηνικό με τέτοιες πρακτικές, δεν ταιριάζει στη κοινωνία ενός νησιού σαν την Πάρο».

Αντ’ αυτών και μη αντιλαμβανόμενος ο κ. Κωβαίος τα όσα είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με φληναφήματα και πάλι έγραψε στη σελίδα του: «Ίσως είναι σώφρον να μην απομονώνονται αβίαστα φράσεις μου με τέτοιο τρόπο που στο τέλος να νιώθουν οι ίδιοι προσβεβλημένοι χωρίς λόγο».

Η ουσία πλέον είναι μία: Τζάμπα μάγκας είσαι κ. Κωβαίο. Θυμίζεις Μπαρμπαρούση! Μαγκιές στις συνεδριάσεις, «λαγός» μετά!

Δ.Μ.Μ.