Συνεδρίαση επιτροπής ποιότητας ζωής δήμου Πάρου στις 26/6/2018

Την Τρίτη 26/6/2018 στις 12.30 μ.μ. συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής δήμου Πάρου στο δημοτικό κατάστημα Παροικιάς, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:
 
Θέμα 1ο Καθορισμός κοινόχρηστου χώρου για την παραχώρηση της χρήσης για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων για την επιχείρηση της Κρητικού Ελένης που βρίσκεται στο Λογαρά της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.
 
Θέμα 2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας που αφορά τροποποίηση της 118/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει ως προς το εν λόγω δημοτικό διαμέρισμα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
 
Θέμα 3ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Διαδρομές στη Μάρπησσα» για την παραχώρηση της χρήσης χώρου για την πραγματοποίηση του ομότιτλου τριημέρου βιωματικού φεστιβάλ.
 
Θέμα 4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα για την παραχώρηση της χρήσης χώρου για την πραγματοποίηση διαφημιστικής ενέργειας της Coca-Cola Hellas
 
Θέμα 5ο Εξέταση αιτήματος της εταιρείας «Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας ΑΕ» για χορήγηση δικαιώματος διέλευσης και άδειας εκτέλεσης εργασιών.