Συλλεκτικό μπουκάλι της Coca Cola για τις Κυκλάδες σε επιλεγμένα σημεία πώλησης των νησιών μας

Φέτος το καλοκαίρι, η Coca-Cola με πηγή έμπνευσης τα νησιά των Κυκλάδων, δημιουργεί ένα μοναδικό συλλεκτικό μπουκάλι και παρουσιάζει μέσα από μια σύγχρονη ματιά, την πιο ηλιόλουστη πλευρά του Αιγαίου.

Η συλλεκτική έκδοση του αγαπημένου brand, που θα κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στις Κυκλάδες για περιορισμένο χρονικό διάστημα, φροντίζει να θυμίζει σε κάθε ταξίδι, όλους τους λόγους που οι Κυκλάδες αποτελούν τον ιδανικό προορισμό!

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των επισκεπτών στις παραλίες, με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων, την προώθηση αποτελεσματικότερης ανακύκλωσης και τη διαφύλαξη των παραλιών και της θάλασσας στις περιοχές που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Το πρόγραμμα καθαρισμού των παραλιών θα τρέξει πιλοτικά σε 5 σημεία φέτος στην Ελλάδα, και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού  περισσότεροι από 33 τόνοι απορριμμάτων θα έχουν συγκεντρωθεί προς ανακύκλωση. Η πρωτοβουλία στηρίζεται από το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation), και υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Το συλλεκτικό μπουκάλι θα το βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στις Κυκλάδες.