Ευχαριστίες π. Στυλιανού Μπιζά

Ο πατήρ Στυλιανός Μπιζάς, σχετικά με τη φιλοξενία των παιδιών από την «Κιβωτό του Κόσμου», έγραψε ένα κείμενο για να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν για να καταστεί δυνατή η φιλοξενία.

Η επιστολή του πατρός Στυλιανού Μπιζά, έχει ως εξής:

«Και ήρθε η ώρα να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς. Εσάς που βοηθήσατε με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση αυτής της φιλοξενίας. Εάν στο παραμύθι μας, πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, εσείς είσαστε οι αφανείς ηρωίδες και ήρωες.

Εσείς που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Από τις πασχαλινές λαμπάδες με την κατασκευή, διάθεση και αγορά τους. Από τη μεταφορά των παιδιών, τη φιλοξενία, τη σίτιση, τις δραστηριότητες, τα δωράκια και την οποιαδήποτε βοήθεια η οποία μπορεί να φαίνεται για εσάς πολλή μικρή, αλλά για εμάς είναι τεράστια.

Δε διαχωρίζουμε μικρές και μεγάλες προσφορές. Άλλωστε και εσείς είστε οι πρώτοι που δε ζητήσατε ποτέ να διαφημιστείτε μέσα από αυτό. Τη δράση αυτή δεν την έκανα μόνος μου. Δεν θα μπορούσα άλλωστε. Όλοι μας είμαστε ένας κρίκος και όλοι μαζί φτιάξαμε αυτή την αλυσίδα αγάπης για τα παιδάκια μας. Το ενδιαφέρον σας, η στήριξη, η αγάπη, η φροντίδα σας, δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια και δε χωράνε σε ένα ευχαριστώ όλα όσα προσφέρατε. Γι’ αυτό, η ταινία αυτή είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε εσάς. Σε εσάς που κάνατε με την αγάπη σας να νιώσουν τόσο όμορφα αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά μας. Σε εσάς και στον π. Αντώνιο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά τα παιδιά μας.

Ραντεβού και πάλι τον Σεπτέμβριο με την επόμενη ομάδα παιδιών που θα μας επισκεφθούν. Τα γλυκά μας αγόρια αυτή τη φορά.

Σας ευχαριστούμε για την αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη σας!».