Σεμινάριο ΕΦΕΤ στην Πάρο

Το επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοίνωσε τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), διάρκειας 10 ωρών, στις 8-9 Σεπτεμβρίου 2018 στο γραφείο Πάρου, ως εξής:

Ωράριο: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 09:00-14:00 και Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 09:00-14:00. Εισηγητής: Νίκος Γκιώνης. Διάρκεια: 10 ώρες

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και αφορά εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Η αξία συμμετοχής είναι 100 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τέλος υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.). Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του γραφείου Πάρου, Κωνσταντίνα Μαύρη, στο τηλέφωνο 22840 23031.

Τέλος, το επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί τους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με την επιλογή του εκπαιδευτικού φορέα, καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα εταιρειών που διοργανώνουν σεμινάρια χωρίς την έγκριση του Ε.Φ.Ε.Τ. ή υπόσχονται ότι θα διοργανώσουν σεμινάρια χωρίς αυτά να υλοποιούνται.