Πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη ύδρευση σκαφών στο αγκυροβόλιο Νάουσας

Περίεργη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο αγκυροβόλιο της Νάουσας, σχετικά με την ύδρευση των σκαφών που ελλιμενίζονται εκεί.

Στο αγκυροβόλιο υπάρχουν pillars από τα οποία μπορούν να προμηθευτούν νερό τα σκάφη πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο. Άλλα όμως pillars λειτουργούν με χρέωση κυβικού και άλλα (τα παλαιότερα), με εφάπαξ πληρωμή.

Έτσι, όπως είναι φυσικό, τις βραδινές ώρες που αποχωρεί ο υπεύθυνος υπάλληλος του αγκυροβολίου, πολλά σκάφη προμηθεύονται όσο νερό επιθυμούν με ευτελές αντίτιμο. Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας το περασμένο Σάββατο το βράδυ, πολιτικό στέλεχος της δημοτικής πλειοψηφίας του δήμου Πάρου αφαίρεσε ο ίδιος λάστιχο, από το οποίο, σκάφος, προμηθευόταν νερό, χρησιμοποιώντας τα παλιά pillars.

Χθες, Πέμπτη, 30/8/2018, μετά τις 8:30 το βράδυ, παρατηρήθηκε η ίδια κατάσταση (βλ.: φωτογραφίες), όταν ελλιμενισμένα σκάφη προμηθεύονταν όσο νερό ήθελαν –ουσιαστικά φούλαραν από το αγκυροβόλιο Νάουσας- αποδίδοντας ευτελές αντίτιμο.

Είναι πλέον επιτακτικό στο αγκυροβόλιο Νάουσας να γίνει αντικατάσταση των παλαιών pillars με νέα πιο σύγχρονα, ώστε να υπάρχει έλεγχος των υδάτων που παίρνουν τα σκάφη από εκεί, αλλά και να γίνεται οικονομία στο πιο μεγάλο αγαθό που υπάρχει στο νησί μας.