Άτυπη συνάντηση της "Ενότητας" με ΚΕΠ-0ΣΑ και ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές

Άτυπη συνάντηση του δημοτικού συνδυασμού: «ενιαία κίνηση πολιτών ενότητα για το μέλλον», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/9/2018 το απόγευμα, με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΚΕΠ-ΟΣΑ.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΚΕΠ-ΟΣΑ ήταν οι κ.κ. Ν. Σαρρής, Χρ. Γεωργούσης, Σωτ. Καστρουνής και η κ. Παναγάκη, ενώ από πλευράς της «Ενότητας», ο κ. Χρ. Βλαχογιάννης και οι κυρίες Μ. Χανιώτη και Α. Κάγκανη.

Στη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις περί των ερχόμενων δημοτικών εκλογών, καθώς και η διεύρυνση των δύο πλευρών και με άλλες ομάδες πολιτών που δραστηριοποιούνται στο νησί. Ενδιάμεσος «κρίκος» γι’ αυτές τις συζητήσεις με τις ομάδες των πολιτών θα είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος της ΚΕΠ-ΟΣΑ. Όπως ειπώθηκε αυτές οι συναντήσεις-συζητήσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά την «ενιαία κίνηση πολιτών ενότητα για το μέλλον», αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα συνάντηση των στελεχών της –πιθανά στη Νάουσα- για τις εξελίξεις στον συνδυασμό, καθώς και συζήτηση για τη μελλοντική πορεία.

Τέλος, έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κοινό δελτίο Τύπου των δύο πλευρών για τη συνάντηση στις 11/9/2018 ούτε καμία ανακοίνωση από τους δημοτικούς συνδυασμούς.