Καταστροφές...

Στις 23/8/2018 πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης στα «Ρέματα» και τους «Χείμαρρους» της Παροικιάς, από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, με την παρουσία μέλους της επιτροπής ονοματοδοσίας Παροικιάς.

Σύμφωνα με την καταγγελία μέλους της επιτροπής ονοματοδοσίας: «Στις 24/8/2018 παρατηρήθηκε το φαινόμενο της αφαίρεσης τριών πινακίδων του «ΡΕΜΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ», για αγνώστους λόγους και συγκεκριμένα στις περιοχές «Παλαιό Παγοποιείο», «Άγιος Δημήτριος», «Κλήματα».

Ο νόμος υπ.αρ.3463 στο άρθρο 213 ορίζει μεταξύ άλλων ότι (…) οι κύριοι ή κάτοχοι ακινήτων υποχρεούνται να ανέχονται την τοποθέτηση ενδεικτικών πινακίδων για την κυκλοφορία και την ονοματοθεσία οδών και πλατειών (…). Με τις ανάλογες κυρώσεις που ορίζει η νομοθεσία για τους παραβάτες. Οι πινακίδες οι συγκεκριμένες δηλώνουν το «ΡΕΜΑ» για να το έχουμε κατά νου σε περίπτωση πλημμύρας και να μην εναποθέτουμε τα σκουπίδια μας, να μην παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας, κλπ.

Τώρα ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας που γνωρίζουμε ποιος είναι καλά θα κάνει να τις ξανατοποθετήσει. (…με παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα…).