Θεατρική παράσταση από τον Π.Σ. «Αρχίλοχος»

Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» μας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση «Αχτίδα φωτός».

Οι ημερομηνίες των παραστάσεων στις 14 και 21 θα ξεκινήσουν στις 8 το βράδυ και από τις 4 έως τις 8 Απριλίου στις 20:30 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος».

Το θεατρικό έργο δωματίου βασίζεται στο έργο «Skylight», του Ντέιβιντ Χέαρ. Πρόκειται για μια ιστορία με τρία (από μια άποψη τέσσερα) πρόσωπα: την Κίρα, που έχει συμφιλιωθεί με τη μοναξιά της και έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται ως καθηγήτρια σε μια υποβαθμισμένη περιοχή του Λονδίνου• τον Τομ, πρώην εραστή της, επιτυχημένο και ευκατάστατο ιδιοκτήτη εστιατορίων, που έχει χάσει την γυναίκα του Άλις -το τέταρτο πρόσωπο, απόν, και εξαιτίας αυτού έντονα δραματοποιημένο- και τον Έντουαρτ, τον δεκαοκτάχρονο γιο του Τομ και της Άλις, που βρίσκεται σε ρήξη με τον πατέρα του, αλλά ανησυχεί και νοιάζεται για αυτόν μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ζητά λοιπόν την βοήθεια της Κίρα, ελπίζοντας σε μια επανασύνδεση του ζευγαριού.

Παίζουν: Χρήστος Θεοδωρακούδης (Τομ Σάρτζεντ), Ναυσικά Κυριαζάνου (Κίρα Χόλις), Στέλιος Στεφανόπουλος (Ντέιβιντ Σάρτζεντ)

Σκηνοθεσία: Νίκος Συνόδης

Φώτα – Ήχος: Στέφανος Γεωργιάδης

Φωτογραφία αφίσας: Γιάννης Λουκής

Βοηθός σκηνοθέτη: Αφροδίτη Βαζάκα.