Ο καιρός στην Πάρο (Ωρέ τι γίνεται στη Νάουσα;) | Bonus: Όχι παίζουμε

Όλοι μας συζητούμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή το έχει η μείζονα αντιπολίτευση στην Πάρο (με τη δημιουργία δημοτικού συνδυασμού) κλπ.

Όλοι μας καθημερινά λέμε για τα στραβά και απίθανα της μείζονος αντιπολίτευσης ή τη αδυναμία ΚΙΝΑΛ- ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό. Κανείς μας όμως δε βλέπει τα προβλήματα της άλλης πλευράς.

Αν λοιπόν ο Μάρκος έχει πρόβλημα στην Παροικιά –που έχει- στη «βουλή» των καφενείων (που είναι η πιο σημαντική δημοσκόπηση), λένε και ακούγονται περίεργα πράγματα για τους «παράγοντες» του συνδυασμού του στη Νάουσα.

Αν όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τους «φίλους» και συνοδοιπόρους του Μάρκου το 2014 στη Νάουσα είναι αλήθεια, τότε δήμαρχε έχεις πολλά φίδια μέσα στους κόλπους σου. Και μάλιστα αυτοί που σου τα ψέλνουν έχω την εντύπωση πως ήταν οι ευνοημένοι του συνδυασμού σου. Αφήνω στην άκρη ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχεις την πλειοψηφία στη δημοτική κοινότητα Νάουσας, αλλά και στην Παροικιά που την έχεις, τι αλλάζει να μου πεις…

Σήμερα ο καιρός έχει σκαμπανεβάσματα με τους νοτιάδες και το μεσημέρι ο κυρ-κέλσιος να ανεβαίνει έως τους 15(!) βαθμούς, ενώ η υγρασία θα φτάσει το 90%. Από αύριο συννεφιές, αλλαγή σε βοριάδες μετά το απόγευμα και βροχές.