Ο καιρός στην Πάρο (Οι «στρατηγοί) | Bonus: Ψήφισε η μάνα μου ΝΔ;

Έχει γεμίσει «στρατηγούς» της νίκης η κεντροαριστερά του τόπου οι οποίοι μάλιστα πιστεύουν ότι με το σοφό τους το μυαλό θα οδηγήσουν στον θρίαμβο τις ημέτερες δυνάμεις! Είναι οι ίδιοι που το 2014 έχασαν τα αυγά και τα καλάθια…

Ακόμα, οι «στρατηγοί» της νίκης εξαπολύουν και απειλές εναντίον όλων όσοι δε συμπαρατάσσονται μαζί τους και εκφράζουν άλλες απόψεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δημοσίως (μέχρι για διαγραφές λένε από τις τοπικές οργανώσεις…).

Αν υπάρχει μία περίπτωση να έχει επιτυχία η όποια προσπάθεια της κεντροαριστεράς στην Πάρο, αυτή είναι με τον εφησυχασμό του Μάρκου και της πίστη του ότι θα λάβει ποσοστό όμοιο με του Γιάννη μας το 2006 (καλά ξέρουμε και άλλα με τον Τοτό, αλλά δε θα σας κουράσουμε σήμερα!).

Από την άλλη και ο Κυριάκος που μας προέκυψε, μόνο πίσω δε φαίνεται ότι έχει κάνει. Άσε που έχει πλησιάσει και κόσμο που δε θα το περιμέναμε… Για την ώρα πάντως είναι «άγνωστος Χ», για το τι ψάρια μπορεί να πιάσει.

Για σήμερα, Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου, του Σωτηρίου έτους 2019, ο κυρ-κέλσιος πέφτει στα χαμηλά λες και θα χορέψει ζεμπεκιά και θα δείχνει 9 με 10 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως και 7 μποφόρ μετά το μεσημέρι. Ακόμα, η βροχή θα είναι συνοδός μας όλη τη μέρα. Για αύριο, Πέμπτη, μία από τα ίδια και ο κυρ-κέλσιος θα υποχωρήσει λίγο ακόμα.