Ο καιρός στην Πάρο (Να προσέχετε σήμερα) Bonus: Γιατί πιανόσαστε;

Να προσέχετε δύο πράγματα σήμερα, μέρα που είναι, και προπαντός μην ξεχάσετε ένα, όσοι είσαστε ζευγαρωμένοι!

Κατ’ αρχάς να ξεκινήσω με τα επικίνδυνα της ημέρας και τους κυρίους! Σήμερα, πιστεύετε δεν πιστεύετε, θέλετε δε θέλετε, πρέπει οπωσδήποτε να θυμηθείτε ευχές και ένα δώρο στην καλή σας. Και μην αρχίσετε «εμείς μωρό μου γιορτάζουμε ολόκληρο τον χρόνο» κλπ. Θα το θυμάται εκείνη μέχρι να δει τα σέσκουλα ανάποδα! Πάρτε δωράκι, ευχηθείτε της και τα τοιαύτα, και αφήστε στην άκρη όλα τα υπόλοιπα.

Το πρώτο τώρα, που πρέπει να προσέχετε σήμερα, είναι οι αέρηδες. Μιλάμε για βοριάδες έως 8 μποφόρ. Έξω να αράξετε σε καρέκλα δεν υπάρχει περίπτωση και θα πιείτε τον πρωινό σας καφέ χωμένος στο βάθος της αίθουσας. Δόξα Τω Θεώ η δημοτική αρχή έχει φροντίσει όλα τα καφέ να έχουν ένα διπλό-τριπλό μαγαζί στους πεζόδρομους. Μπορεί να μην υπάρχει ίχνος πεζόδρομου για να περπατήσετε (και τι έγινε άραγε αν βαδίζετε μαζί με τα αυτοκίνητα στους ασφαλτόδρομους), αλλά όλα τα καθώς πρέπει καταστήματα εστίασης έχουν κάνει καταλήψεις –για εσάς βρε κουτά- στους δημόσιους χώρους.

Το άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι οι δημοτικές εκλογές και οι υποψηφιότητες. Έχουν ξαμοληθεί όλοι έξω και μόλις δουν άνθρωπο του κάνουν πρόταση για να είναι υποψήφιος στον συνδυασμό της αρεσκείας τους. Βέβαια, να σας πω και ένα μυστικό εδώ. Υπάρχουν και μερικοί ανάμεσά μας που αυτο-χρίζονται υποψήφιοι. Δηλαδή, λένε «έχω υπογράψει ήδη με τον τάδε». Η πλάκα όμως εδώ είναι ότι πραγματικά κάποιοι έχουν συμφωνήσει με Χ συνδυασμό, αλλά στη συνέχεια «ανακαλύπτουν» ότι πρέπει να πάνε με άλλον συνδυασμό και εκεί ξεκινάει το μπλέξιμο! Τώρα δε που ξεκίνησε και ο Κυριάκος να μαζεύει υποψηφίους το μπέρδεμα έχει μεγαλώσει…

Έτσι, διάφορα «στελέχη» από τις Λεύκες έως τη Νάουσα και από εκεί, στροφή στην Παροικιά, ενώ τα είχαν βρει με τον Μάρκο βλέποντας ότι δε θα υπάρξει συνδυασμός από την άλλη πλευρά, τώρα αναθάρρησαν και θέλουν να είναι με τον Κυριάκο. Ο οποίος Κυριάκος πάλι, έχει μπερδευτεί με άλλους «παράγοντες» που κάνουν τους επιτελάρχες του και άστα να πάνε με το μπλέξιμο. Μύλος η υπόθεση κυρίες και κύριοι.

Τέλος και επειδή σήμερα Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, η θερμοκρασία θα είναι +-9 βαθμούς, και η καθολική εκκλησία εορτάζει την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου (η εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο ΕΔΩ), να σας πληροφορήσω ότι αυτή την ημέρα σπάει κάθε ρεκόρ η επισκεψιμότητα στα πορνό σάιτ (ΔΕΣ ΕΔΩ). Καλά από πληροφόρηση έσκισα σήμερα! Οπότε πάρτε μία απορία του μέγιστου Παπαγιαννόπουλου, για να έρθουμε στα ίσια μας!