Ο καιρός στην Πάρο (Παρθενογένεση της αυτοδιοίκησης) Bonus: Το νόου ας μπέτερ

Είναι σαφές ότι σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές η ΝΔ «σκληραίνει» περισσότερο από κάθε άλλη φορά και κρατάει στυγνή κομματική γραμμή κατά κάθε πολίτη που έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι στην αυτοδιοίκηση υπάρχει «ανεξαρτησία».

Την ίδια στιγμή που η ΝΔ σφάζεται δήθεν για το ακομμάτιστο των αυτοδιοικητικών εκλογών και καταγγέλλει όλους τους υπόλοιπους για κομματικοποίηση των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών, εφαρμόζει μεθόδους περασμένων δεκαετιών στα μέλη της (περίπτωση διαγραφής μελών της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου επειδή τάχθηκαν με το ψηφοδέλτιο Γλυνού, περίπτωση δήμου Πειραιά –Μόραλης, Κόκκαλης- κλπ).

Παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν σχεδόν σε όλους τους δήμους της Ελλάδος. Τα περισσότερα για τους νησιωτικούς δήμους και το τι συμβαίνει μ’ αυτήν την υπόθεση και στον τόπο μας θα εξελιχθούν με κάθε επισημότητα το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα… (Και μη ξεχνιόμαστε! Στην Πάρο κομματικός είναι μόνο ο Κώστας Ροκονίδας. Όλοι οι άλλοι είναι από παρθενογένεση!).

Σήμερα, Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019, από συννεφιές άλλο τίποτα και ο κυρ-κέλσιος θα ανεβοκατεβαίνει από τους 11 έως τους 14 βαθμούς, ενώ οι πρωινοί βοριάδες θα γυρίσουν νοτιοδυτικοί το βράδυ.