Ο καιρός στην Πάρο (πάρτι του Ρόκο στο ΕΠΑΛ) | Bonus: E ρε έρμε Γκόρτσο

KAIROS.jpg

Η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός της σημερινής πλειοψηφίας του δήμου Πάρου, στο ΕΠΑΛ, δημιούργησε μία ευφορία στα στελέχη του κ. Κωβαίου, αλλά συγχρόνως δόθηκε και η ευκαιρία να γραφτούν, και διάφορα «χαρούμενα» από τους υποστηρικτές του.

Ούτε λίγο - ούτε πολύ, κάποιοι έγραψαν ότι κρίθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών, για να εισπράξουν απαντήσεις με σκωπτικό χαρακτήρα: «ε, να εκλέξουμε διά βοής τον δήμαρχο τότε και να μην κάνουμε εκλογές!».

Οι του κ. Κωβαίου θεώρησαν ότι η συγκέντρωσή τους που πραγματοποιήθηκε σ’ ένα μεγάλο χώρο για τα δεδομένα του νησιού μας, ήταν και το καθοριστικό σημείο για να επιδείξουν δύναμη ψηφοφόρων. Επίσης, στις συζητήσεις τους έλεγαν με πλάγιο τρόπο ότι «ποιος άλλος τολμάει να πάει να κάνει συγκέντρωση σ’ ένα τόσο μεγάλο χώρο;».

Αλλά… επειδή στο νησί μας δεν υπάρχει μονοκρατορία, παρά μόνο στο μυαλό κάποιων, η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, θα κάνει την πρώτη της μεγάλη συγκέντρωση στο ΕΠΑΛ Πάρου, την Τετάρτη 3 Απριλίου! Και όχι μόνον αυτό, αλλά η συγκέντρωση αυτή θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά –καθώς ο συνδυασμός του κ. Κωβαίου «ποντάρισε» επικοινωνιακά στη δική του συγκέντρωση στο ΕΠΑΛ- που θα την κάνουν ποιοτικά καλύτερη.

Όπως είπαν στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, η συγκέντρωση στο ΕΠΑΛ μπορεί να είναι μία πρώτη επίδειξη των δυνατοτήτων της παράταξης, αλλά δεν είναι η μοναδική παρόμοιου χαρακτήρα!

Τέλος, ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, που θα έχουμε και τους πρώτους Χαιρετισμούς –ναι έρχεται το Πάσχα- θα είναι με συννεφιές και σποραδικές βροχές, ενώ το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 13 β. κελσίου.