Ο καιρός στην Πάρο (Το «καμάρι») Bonus: Το παιδί μας έπεσε κάτω από τη βέσπα...

kairos.jpg

Μπορεί απ’ ό,τι έχουμε καταλάβει για το σκάνδαλο «Novartis» να τιμωρηθεί στο τέλος μόνο κανένας φαρμακοποιός, αλλά εδώ που τα λέμε και ο «Μακεδονομάχος» Κούλης, παρουσίασε χθες το βράδυ -σαν να μην τρέχει τίποτα- τον υποψήφιο φιλελέ ευρωβουλευτή, ονόματι Καιρίδη, του οποίου τις απόψεις παίζει να τις βλέπει ακραίες ακόμα και η Μαρία Ρεπούση.

Στο ίδιο όμως μήκος κύματος είναι και κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Πάρο, οι οποίοι μόλις πριν λίγες ημέρες έσερναν τα «εξ αμάξης» σε επικεφαλής δημοτικής παράταξης και τώρα με ουρανομήκεις ιαχές είναι βασιλικότεροι του βασιλέως!

Εκτός αυτών έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι για κάποια «καμάρια» του δημοτικού συμβουλίου του νησιού μας, θα θυμίσουμε για τις μέρες και τα έργα τους στις συνεδριάσεις. Δηλαδή, πόσες φορές πάτησαν το πόδι τους εκεί, πόσες φορές άνοιξαν το στόμα τους και πόσες φορές ανάλογα με τα γούστα που έπρεπε να ικανοποιήσουν άλλαξαν γνώμη. Όλα με την ώρα τους!

Η δεύτερη ημέρα της εβδομάδας ξεκινάει σήμερα, 15 Απριλίου 2019, με συννεφιές, ασθενείς ανέμους νοτιοδυτικούς και θερμοκρασία από 13 έως 17 β. κελσίου. Αύριο, Τρίτη, μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι αναμένεται να γυρίσουν σε βόρεια κατεύθυνση.