Ο καιρός στην Αντίπαρο (Υποψήφιοι Φαρούπου) Bonus: Ψώνισες αφεντικό;

kairos.JPG

Μπήκαμε για τα καλά στο προεκλογικό κλίμα, με ωραία και όμορφα που γίνονται στην Πάρο, αλλά ένεκα της ημέρας, σήμερα έχει την τιμητική της η Αντίπαρος!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε νεώτερη είδηση από τον υπό σκέψη (;) δεύτερο συνδυασμό της Αντιπάρου, αλλά ο Τάσος έχει έτοιμο τον συνδυασμό του και τα ονόματα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για λόγους τακτικής η «Αναγέννηση Αντιπάρου», δεν ανακοινώνει επίσημα τους υποψηφίους τους. Για την ώρα θεωρείται σίγουρο ότι θα δώσουν τη μάχη για τη σταυροδοσία ο αντιδήμαρχος Γ. Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σ. Σκούρτης, ο Αρτέμης Τριαντάφυλλος και ο Δαμιανός Παλαιολόγος, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Γιάννης Παντελάκης.

Ο συνδυασμός θα έχει και πολλές γυναίκες που θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών της Αντιπάρου. Μεταξύ αυτών θα είναι η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών, Μάγδα Κριτσαντώνη και η Μαρίνα Καστανιά.

Κατά τα άλλα ο καιρός στην Αντίπαρο θα είναι με συννεφιές, ενώ οι βόρειοι άνεμοι θα φτάσουν το μεσημέρι τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 13 και 15 β. κελσίου.