Ο καιρός στην Πάρο (Μπερδέψαμε τα μπούτια μας) Bonus: Με ποιον πρέπει να πηδηχτώ;

Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μπερδέψαμε τα μπούτια μας στην Πάρο με τις δημοτικές εκλογές. Και αυτό, γιατί το υποστηρίζω;

Κάποιοι λοιπόν μπέρδεψαν τις ημερομηνίες γεγονότων και θέλουν να φέρουν στο νησί το πολιτικό κλίμα που υπήρχε την εποχή που ζούσε το 20-25% των ψηφοφόρων της Πάρου. Τι σφυροδρέπανο ανακαλύφθηκε, τι τσιτάτα παλαιοτέρων συνεδρίων του ΚΚΕ, τι αφίσες εκλογών από τη δεκαετία του ’50, δε λέγεται.

Εντάξει, θα μου πεις τώρα και εμείς οι βάζελοι όταν βλέπουμε τον κίνδυνο να χάσουμε όλες τις τάξεις των δημοτικών σχολείων από το να γίνουν οπαδοί του Παναθηναϊκού (τον Αλαφούζα μου μέσα), τι ανακαλύπτουμε; Για τις μεγάλες βραδιές του τσάμπιον λινκ τους μιλάμε, για τον Σαραβάκο, για τον Ζάετς κλπ. Στο παρελθόν ανατρέχουμε και εμείς για να βρούμε στηρίγματα και να κάνουμε τα μικρά παιδιά βαζελάκια και όχι αλλόθρησκους!

Από την άλλη –όπως πάμε δηλαδή και μάρτυρες μου εσείς- να δείτε που στο τέλος θα αποδειχθεί ότι περισσότερους νεοδημοκράτες έχει ο Ρόκο στο ψηφοδέλτιό του, παρά ο Μάρκος. Ο Μάρκος βλέπετε δηλώνει ανεξάρτητος και έτσι στο διαδίκτυο βγήκαν έως παλιά πιστοποιητικά νεοδημοκρατοφροσύνης από τους υποψηφίους του Ρόκο. Γι’ αυτό σας λέω μπερδέψαμε τα μπούτια μας με τις δημοτικές εκλογές στο νησί.

Σε ό,τι αφορά τον σημερινό καιρό, Τετάρτη 17/4/2019, η θερμοκρασία θα είναι μεταξύ 13 και 16 β. κελσίου, οι άνεμοι θα φυσούν βόρειοι 2-2 μποφόρ και θα έχουμε ηλιοφάνεια.