Ευχαριστίες γονέων για την ιατρική ημερίδα

Η ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων δήμου Πάρου, ευχαριστεί θερμά το κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, καθώς και το κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Πάρου, που αποδέχτηκαν την πρόταση για τη διοργάνωση της ημερίδας που διεξήχθη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ, το Σάββατο 31/3/2018 με θέμα: «Πρόληψη, το κλειδί της επιβίωσης – Προστασία της κοινότητας από μεταδοτικά νοσήματα».

Ακόμα, η ένωση γονέων ευχαριστεί όλους όσοι συντέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα: την κ. Μαργαρίτα Μπουραντά, Π.Ε. ψυχολόγων, κοινή διοικήτρια των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Σύρου και Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου, την κ. Σοφία Δρακοτού, υπεύθυνη λοιμώξεων Γ.Ν. Σύρου, την κ. Νικολέτα Μαστραντωνάκη, ιατρό παιδίατρο, επιμελήτρια Β’, Κ.Υ. Ίου, τον κ. Αντώνη Ταξίδη, υπεύθυνο γραφείου έδρας επισκεπτών-τριών υγείας Γ.Ν. Σύρου, τον κ. Γεώργιο Τζανίδη, επιστημονικό διευθυντή γενικής ιατρικής Κ.Υ. Πάρου, την κ. Ραφαέλα Ζαχιώτη, μαία του Κ.Υ. Πάρου, τον πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ, Θ. Μαρινόπουλο και το ΕΠΑΛ για την παραχώρηση του χώρου.

Επίσης, ευχαριστεί τους ευγενικούς χορηγούς της και τα ΜΜΕ της Πάρου, καθώς και όλους όσοι τους τίμησαν με την παρουσία τους.