Το ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση με την Ομοσπονδία εργαζομένων επισιτιστικού τουρισμού

Μετά την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Αστέρα Βουλιαγμένης, από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού συναντήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ αντιπροσωπεία του Κινήματος, αποτελούμενη από την Βουλευτή Εύη Χριστοφιλοπούλου, υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τον Δημήτρη Καρύδη, Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, τον Κώστα Πανταζή, Γραμματέα του Τομέα Εργασίας και τον Γιώργο Βασιλόπουλο, Γραμματέα του Τομέα Συνδικαλιστικού.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η αναστολή λειτουργίας του Αστέρα Βουλιαγμένης, μετά την πώληση και την επικείμενη ανακαίνισή του, που προβλέπεται να διαρκέσει τουλάχιστον επί 18μηνο, και κυρίως η συνακόλουθη επισφάλεια των θέσεων εργασίας.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στην απειλή για τις θέσεις εργασίας και ζήτησαν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για την διαφύλαξη τους.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι οποιαδήποτε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την απασχόληση των εργαζομένων είναι αυθαίρετη και καταχρηστική.