"Περπατήματα" στις Λεύκες!

Από τους «Περπατητές Πάρου», εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τη βόλτα που θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 13/11/12016 στις Λεύκες, Λαγκάδα και Δρυό.

«Ελάτε να περπατήσουμε μαζί την Κυριακή 13 Νοέμβρη σε μια σχετικά δύσκολη διαδρομή από τις Λεύκες στο Δρυό μέσω Λαγκάδας, συνολικής απόστασης 10 χμ περίπου, διάρκειας 4-4.30 ωρών με υψομετρική διαφορά +326μ.και -511μ.

Θα ξεκινήσουμε από την πλατεία Ηρώων των Λευκών και θα ανηφορίσουμε προς Στρούμπουλα για περίπου 2,5χμ, μέσα από μονοπάτια μέχρι να συναντήσουμε τον χωματόδρομο που οδηγεί στη Λαγκάδα.

Θα περάσουμε από τις περιοχές Αγιάσι και Αγριλιές για να διανύσουμε ένα από τα ωραιότερα μονοπάτια της Πάρου και θα καταλήξουμε στο Δρυό. Από εκεί θα πάρουμε λεωφορείο και θα επιστρέψουμε στις Λεύκες.

Απαραίτητος εξοπλισμός: πεζοπορικά παπούτσια (προσοχή όχι αθλητικά) σακίδιο πλάτης με τουλάχιστον ένα λίτρο νερό, πρόχειρο φαγητό, αντιανεμικό μπουφάν.

Επίσης, απαιτείται σχετικά καλή φυσική κατάσταση από τους συμμετέχοντες λόγω της υψομετρικής διαφοράς αλλά και της διάρκειας της διαδρομής.

Τα παιδιά κάτω των 16 ετών να συνοδεύονται υποχρεωτικά.

Σημείο εκκίνησης: πλατεία Ηρώων Λευκών στις 10.00π.μ.

Επιστροφή από Δρυό για Λεύκες με το τακτικό δρομολόγιο του λεωφορείου των 15.00 με κόστος εισιτηρίου 2 ευρώ.

Σας περιμένουμε για μία ακόμα όμορφη πεζοπορία!!
Πληροφορίες: Ματθαίος Σκανδάλης (6973 006046), Βαγγέλης Νικολάου (6937 426852)».