Καλή είδηση και ερωτηματικά για το κολυμβητήριο Πάρου

Σύμφωνα με τη σύγκλιση συνεδρίασης της δημοτικής κοινότητας Πάρου (Παροικιάς), την Τρίτη 20/3/2018 πρόκειται να συζητηθεί και το θέμα: «Παραχώρηση χώρου για την κατασκευή κολυμβητικής δεξαμενής και τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων».

Η είδηση μόνο χαρά σκορπά για τη νεολαία του νησιού μας, καθώς μετά την εξαγγελία της δημιουργίας κλειστού γυμναστηρίου στην Παροικιά, μπαίνει σε δρόμο υλοποίησης και το κολυμβητήριο.

Επειδή, δεν έχει υπάρξει άλλη ενημέρωση για την τόσο καλή είδηση, θα επιθυμούσαμε να μάθουμε τα παρακάτω:

1. Το έργο πρόκειται να γίνει δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο που θα κατασκευαστεί -και θα αποτελεί φανταζόμαστε ενιαίο χώρο αθλοπαιδιών- ή κάπου αλλού;

2. Υπάρχει κωδικός στον προϋπολογισμό για το έργο του κολυμβητηρίου;

3. Το κολυμβητήριο πρόκειται να κτιστεί σε δημοτικό χώρο και αν ναι σε ποια περιοχή, καθώς ο χώρος πίσω από τις εγκαταστάσεις που φιλοξενείται ο ΝΟΠ με προηγούμενη απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου είναι για την ανέγερση πολιτιστικού κέντρου, βάσει της μελέτης του Βελεντζείου Ιδρύματος.

Με κάθε τρόπο να τονίσουμε ότι η ανέγερση του κολυμβητηρίου στην Παροικιά είναι μία πολύ καλή είδηση που την περιμέναμε χρόνια και θα σταθούμε ολόψυχα γι’ αυτό στο πλευρό της δημοτικής αρχής.