Κόσμημα ο ΑΟΠ στο βόλεϊ κορασίδων

VOLLEY_1.jpeg

Πίσω από τις επιτυχίες ενός αθλητικού συλλόγου κρύβονται –σχεδόν πάντα- αφανείς ήρωες και εραστές του αθλήματος που καλλιεργούν. Μία τέτοια περίπτωση είναι και τα αναπτυξιακά τμήματα πετοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πάρου.

Ο ΑΟΠ στο βόλεϊ έχει ομάδα μίνι κορασίδων (νέα κορίτσια έως την Α’ γυμνασίου), ομάδα παγκορασίδων (έως την Γ’ γυμνασίου) και ομάδα κορασίδων (έως τη Β’ λυκείου). Συνολικά περίπου 35 νέα κορίτσια ασχολούνται αυτή τη στιγμή στα αναπτυξιακά τμήματα πετοσφαίρισης του Παριανού συλλόγου.

Τα νέα κορίτσια προπονούνται με την κ. Μαρία Λακταρίδου, άλλοτε στο ανοιχτό γήπεδο του Λυκείου Παροικιάς και άλλοτε στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας. Σημειώνουμε ότι στο ρεπορτάζ μας οι άνθρωποι του συλλόγου, μας έθεταν το ζήτημα για τον χρόνο κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Παροικιάς. Θέμα φυσικά που δεν απασχολεί μόνο τα σημερινά άτομα που ασχολούνται με τις αθλοπαιδιές στην Παροικιά, αλλά και όλους όσοι ασχολούνται με τα αθλήματα σάλας εδώ και πολλά πολλά χρόνια στο νησί μας…

Φέτος, η ομάδα παγκορασίδων που μετέχει στο πρωτάθλημα Κυκλάδων κατάφερε και προκρίθηκε στο final 4. Κύριο γνώρισμα αυτής της ομάδας -κατά ομολογία πολλών- είναι το θέαμα που προσφέρει.

Η ομάδα παγκορασίδων του ΑΟΠ αποτελείται από τις: Μαργαρίτα Τσαντάνη, Χάρις Τσαντάνη, Μιχαηλία Σιφναίου, Βασιλική Ραγκούση, Ουρανία Βλάκα, Μαρκέλλα Βιδάλη, Μαριάννα Αλεξοπούλου, Μαρία Σαρρή, Δέσποινα Κρητικού, Ελένη Φραγκούλη και Ειρήνη Καμπούνη.

VOLLEY_2.jpeg