Ο δήμαρχος αναζητά υποψηφίους συμβούλους...

Το ίδιο νόμισμα, ως εκείνο που χρησιμοποίησε ο Μ. Κωβαίος στις εκλογές του 2014 -όταν υπέσκαπτε τη δημοτική αρχή αν και αντιδήμαρχος-, φαίνεται ότι ετοιμάζονται να ανταποδώσουν και μέλη του συνδυασμού του στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Είναι γνωστό ότι στις εκλογές του 2014 στην Πάρο έγινε κάτι πρωτοφανές από το εκλογικό σώμα, καθώς οι ψηφοφόροι έκριναν ότι η δημοτική αρχή είχε αποτύχει στο έργο της, αλλά είχε πετύχει ο Νο2 και αντιδήμαρχος της!

Την τακτική Κωβαίου το 2014 ακολουθούν και άλλα στελέχη της σημερινής δημοτικής πλειοψηφίας βλέποντας το καράβι να βυθίζεται και έτσι αναζητούν αλλού την τύχη τους. Όλοι αυτοί, συνεπικουρούμενοι και από σαλτιμπάγκους της τοπικής πολιτικής ζωής προσπαθούν τώρα να στελεχώσουν νέο δημοτικό συνδυασμό χρησιμοποιώντας «τσιτάτα», δήθεν βαρύγδουπα ονόματα και διαδίδοντας ιστορίες με στηρίξεις πολιτικών προσώπων από μεγάλα κόμματα…

Ανήμπορος και αποδυναμωμένος ο σημερινός δήμαρχος από άτομα εμπιστοσύνης, μένει κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του γραφείου του μη εμπιστευόμενος ούτε τους πιο κοντινούς τους συμβούλους, οι οποίοι –οι περισσότεροι- λοξοκοιτούν σε οποιαδήποτε πλευρά, πλην αυτής της αποδεκατισμένης ομάδας «Πάρος Τώρα στην Πράξη». Έτσι, έχουμε φτάσει στο σημείο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ο κ. Κωβαίος να προσφέρει υποψηφιότητες σε όποιον βλέπει στον δρόμο ή ακόμα και σε συγγενείς πρώτου βαθμού στελεχών που βρίσκονται απέναντί του στο δημοτικό συμβούλιο!

fileleutheros.net