Παράσταση της θεατρικής ομάδας Νάουσας στην Κάλυμνο

Στην Κάλυμνο πραγματοποιήθηκε η 28η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου. Θίασοι από τη Λήμνο, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, την Ικαρία, την Πάτμο, την Κάλυμνο, την Κω, τη Ρόδο, την Άνδρο, την Τήνο, τη Σύρο και το νησί μας την Πάρο, παρουσίασαν τη θεατρική τους παραγωγή.

Η Θ.Ο. Νάουσας έδωσε και πάλι το «παρών» με την κωμωδία του Νηλ Σάιμον «Αταίριαστο ζευγάρι». Η παράσταση δόθηκε στο θέατρο του Νικηφορίδειου γυμνασίου Καλύμνου. Η προσέλευση των Καλύμνιων ήταν παραπάνω από εντυπωσιακή. 

Η παριανή ομάδα έδειξε τη δουλειά της και την οργάνωσή της, πράγματα που εκτιμήθηκαν με ενθουσιασμό από το κοινό που χειροκροτούσε συχνά. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ:
Σκηνοθεσια: Υπ. Ρούσσου, Σκηνικά: Αγκ. Χουεντόφσκα-Μαθιέλλη, Κοστούμια: Μ. Αναγνωστοπούλου, Επ. μουσικής: Φ. Θεοφίλου, Φωτισμοί: Λ. Μενέγος, Μακιγιάζ: Ε. Βιτζηλαίου. Έπαιξαν οι: Κλ. Τσενάι, Τ. Βαρβέλης, Γ. Μαρουλάκης, Λ. Διαμαντόπουλος, Κ. Δευτερίγου, Β. Βεντουρή.

Η άψογη διοργάνωση ήταν της Ομοσπονδίας Ερ. Θιάσων Αιγαίου. Ο.Ε.Θ.Α. σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Καλύμνου και συμπαράσταση από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.